Translate

fredag 6 januari 2017

God fortsättning 2017

Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade här. Jag har inte varit så bra i kroppen och inte haft så mycket ork. Vissa kvällar (eller rätt många) har maken fått vabba för min kropp inte orkar trots vila på dagen. Han arbetar kväll ifall någon skulle undra över varför just på kvällen.

Men vissa dagar är okej och då passar jag på att ta tillvara på tiden och går ut med Grodan. Här på bilden är en okej dag då vi är ute och startar eld i värmepannan. Som ni ser när jag i sjal.  Ett av de få fungerande hjälpmedel som gör att även jag klarar av att bära.


Tankar har jag många. De kommer nog att komma i senare inlägg. 
Tankar om High needed,  högkänslighet och vår biologi. Jag känner mindre och mindre att jag vill tassa på tå kring frågor där min åsikt går emot normen. Och i vårt samhälle är HNB, HSP och hur vår biologi fungerar fel ut olika perspektiv. 
Även min smärtproblematik, reumatism och nervskada är något allmänheten har svårt att förstå.
Kombinationen av allt ovan gör att det slår slint i människors hjärnan då de inte vill se att dessa komponenter kan kombineras. Men kanske inte med de krav som samhällets norm ställer på oss idag. 

Jag återkommer när jag har lite energi. Både med pysseltips och egna funderingar. 

God fortsättning önskar jag er nu på det nya året och så hoppas vi på att det kalla oempatiska samhället vill vända så vi får ett varmare och mer medkännande klimat i framtiden.